SEMESTERAVSLUTNING VÅR 2019 - GYMLEK

Nå er det snart sommer allerede og vi på Gymlek, gleder oss veldig til å vise dere hva vi har øvd på dette semesteret. Vi inviterer derfor foreldre/foresatte og andre til å få se hva barna har gjort i løpet av semesteret. Dette arrangeres i de vanlige treningstidene.

Hele info skrivet kan du laste ned på denne siden under vedlegg.

  • Lørdagsgruppene 25. mai
  • Mandagsgruppene 27. mai
  • Tirsdagsgruppene 28. mai
  • Onsdagsgruppene 29. mai
  • Torsdagsgruppene 23. mai

Inngang kr. 50,- Barn under 12 år - gratis.Det vil være salg av kaffe og kaker! I og med at vi har store åpne vinduer med godt innsyn ønsker vi at dere som foreldre IKKE ser på treningen frem til avslutningen. La barna trene alene og vise dere en overraskelse på avslutningen.Dere kan gjerne oppholde dere i kafeteria i 2 etasje mens dere venter i stedet for nede i 1 etasje.

HELLIGDAGER I MAI - hvor vi holder stengt:Onsdag 1. mai - Arbeidernes dag

BLI MED I 17. MAI TOGET I FREDRIKSTAD SENTRUM! – kom å bli med oss i Folketoget i FredrikstadVi ønsker at flest mulig av våre medlemmer blir med oss å går i toget.Nærmere info kommer!

PÅMELDING TIL NESTE SEMESTERDere vil få tilsendt mail fra oss senest 28. mai med en link til påmelding for neste semester.Dere har tiden frem til og med 9. juni med fortrinnsrett. Etter dette åpnes påmeldingen for alle som ikke er medlemmer på www.nedreglommaturn.no. Dersom du ikke har mottatt påmeldingslinken innen 28. mai, ta kontakt på pamelding@nedreglommaturn.no.

Ønsker dere en fin vår!

Velkommen til semesterstart i uke 34, fra og med 19. august 2019.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift