OPPSTART VÅR SEMESTER 2019

Vi starer opp i uke 2. fra og med mandag 7. januar. Klikk for mer informasjon.

Da skal alle som står på våre lister vår 2019 ha fått oppstart e-post fra oss :)

Hei alle gymnaster!

Vi gleder oss til å se alle gymnaster og trenere tilbake i hallen neste uke. Vi starter opp fra og med mandag den 7. januar og da er det igjen full rulle :)

I morgen, fredag 4. januar vil vi sende ut en mail til alle gymnaster som står på basis listene for vår 2019. Vi vil legge ut her på denne posten når mail er sendt ut. Har du ikke fått mail, må du sjekke din kvittering, se hva som er oppført og deretter ta kontakt med tea@nedreglommaturn.no med kopi av kvitteringen. Vi kan ut i fra den se om vi har noen feil e-post adresser, om man ikke står oppført på partiet eller hva som har hendt.

Minner alle om å sjekke sine kvitteringer. Det skal tydelig stå hva man har booket og betalt for i systemet.


Fra 8 år

Fra man fyller 8 år hos hos kan man kombinere ulike dager og partier/grener hos oss. For at dette skal fungere korrekt i systemet har vi en grunnpris på 1225,- , og deretter velger man antall dager/partier. Hvis man ikke har huket av på en dag (hvis den var full f.eks) og gått til betaling med kun 1225,- i kurven, gir det ikke plass på en av våre partier (minimumsprisen er 1825,- fra 8 år)

Dette vil komme frem på kvitteringen. Det vil være minimum 2 linjer. En med grunnpris samt en, eller flere liner, med det/de spesifikke partiet/partiene som er valgt.

Ta kontakt hvis man finner avvik på din kvittering så kan vi se om det er noe som må etter faktureres, plasser på ønsket pari eller om man må stå på venteliste.


VENTELISTE

Mange av våre partier er allerede fulle med ventelister. Hvis du står på venteliste blir dere kun kontaktet hvis det åpner seg plass.

Våre ventelister gjelder kun for gjeldende semester og inntak fra listen foregår før høstferien ved høstsemester, og før vinterferien ved vårsemester. Etter høst/vinter ferien har vi inntaksstopp.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift