NORDISK MESTER 2018

Harald Grimsrud Wibye NORDISK MESTER i hopp. Harald Grimsrud Wibye og Henrik Stiansen NORDISKE MESTERE for lag.

29. juni - 1. juli ble det Nordiske mesterskapet i turn arrangert i Farum Arena, Danmark. Nedre Glomma Turn var godt representert med Fredrik Bjørnevik Aas på juniorlaget, Henrik Stiansen og Harald Grimsrud Wibye på seniorlaget og Lucian Fratiloiu som trener.

Dette ble et godt mesterskap for de norske guttene. I lørdagens lagkonkurranse vant seniorene gullet 1,334 poeng foran Finland. Juniorene turnet til sølv, slått av Sverige med kun 0,235 poeng. I søndages finaler ble Harald NORDISK MESTER i apparatet hopp.

Lørdag turnet Fredrik Bjørnevik Aas på det norske juniorlaget som tok sølvet. I den individuelle konkurransen turnet han til en 8. plass med poengsummen 73,031 og var med det tredje beste nordmann. Vinner av juniorklassen ble svenske David Rumbutis med poengsummen 75,932. Fredrik kvalifiserte seg til finalen i svingstang med poengsummen 12,566 som var tredje beste resultat. I finalen søndag turnet han noe svakere og fikk poengsummen 12.000 noe som holdt til 5. plass.

Harald Grimsrud Wibye og Henrik Stiansen deltok på seniorlaget som vant laggullet. I den individuelle konkurransen ble Harald nummer 7 med poengsummen 75,865. Henrik ble nummer 18. med poengsummen 60,531. Han turnet ikke apparatet bøylehest. Finske Oskar Kirmes vant seniorklassen med poengsummen 82,299

Harald kvalifiserte seg til finalen i hopp. Med to meget godt

utførte hopp søndag fikk han gjennomsnittskarakteren 13.833. Med disse hoppene

vant han finalen i apparatet og kan kalle seg NORDISK MESTER i hopp.


Vi gratulerer alle sammen med de gode prestasjonene i Nordisk.

Her kan du lese hele resultatlisten.







©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift