Flere NM-medaljer i junior NM

Henrik Nørgaard NORGESMESTER i skranke. Fredrik Bjørnevik Aas NORGESMESTER i svingstang. Les mer om alle de andre medaljene i hovedteksten. Vi er veldig stolte av dere alle sammen og gratulerer alle med de gode prestasjonene!

I herreklassen var det Fredrik som turnet best i mangekampen og kjempet hele veien helt i toppen. Han ble tilslutt nummer to med poengsummen 72,90. Henrik ble nummer 9 med poengsummen 66,70 og Skage nummer 11 med 64,95. Det var totalt 30 deltakerne i klassen.

I jenteklassen konkurrerer Karine som er første års junior med gymnaster som kan være to år eldre enn seg. Hun turnet jevnt godt og hadde ingen feil, endte med sammenlagtpoengsummen 44, 95, og ble med dette nummer 7 av de 67 deltakere. I apparatet hopp klarte hun også å kvalifisere seg til søndagens apparatfinaler. I finalen må gymnastene hoppe to ulike hopp og det er gjennomsnittskarakteren på disse hoppene som teller. Karine hoppet to gode hopp og fikk gjennomsnittskarakteren 12.35 og for dette fikk hun med seg en sølvmedalje i sitt første mesterskap.Vi gratulerer alle utøverne og trenere med helgens prestasjoner!

Ønsker du å lese hele restultatlisten. Finner du den HER.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift