Lasse Hauser deltaker på UEG "Gymnastics for all" seminar.

20.-22. oktober har vår barne- og ungdomskoordinator Lasse Hauser vært deltaker på "Gymnastics for all" på universitetet i Loughborough, England.

Helgen 20.-22. oktober har vår barne- og ungdomskoordinator, Lasse Hauser, vært deltaker på UEG's "Gymnastics for all" i Loughborough, England. På seminaret var temaene "hvordan få flere til å være aktive innenfor breddeidrett" og "hvordan få flere til å fortsette med idrett lengre".

England var representert med 10 delegater. I tillegg deltok delegater fra Norge, Island, Irland, Skottland og Frankrike. De sistnevnte hadde kun to delegater pr nasjon. Siden Lasse, og vi i Nedre Glomma Turn, synes dette seminaret tar opp en veldig aktuell problematikk, ble det sendt inn en søknad til Norges Gymnastik- og Turnforbund for å vise vår interesse for seminaret. Lasse ble plukket ut som én av de to som fikk representere Norge i England. Det er vi i Nedre Glomma Turn veldig stolte over.

"Seminaret har vært veldig interessant og inspirerende, men det har ikke vært noen store aha opplevelser! Man sliter med de samme problemene over alt...." sier Lasse fra England.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift