"Junior 1" ble Kretsmestere 2017 i både tumling og trampett.

Flere av våre tropper var i aksjon under årets Kretsmesterskap i nasjonale klasser. Best gjorde "Junior 1"-troppen det med gull i både tumbling og trampet. Vi gratulerer jentene med seirene!

Lørdag 14. oktober ble årets Kretsmesterskap i nasjonale klasser arrangert i Skjeberghallen i Sarpsborg. Nedre Glomma Turn stilte med to tropper i aspirant-klassen, en tropp i rekrutt-klassen, to junior-tropper og en seniortropp.

Best gjorde "Junior-1"-troppen det med seier i både tumbling og trampett. I denne troppen stilte Michelle Gjølberg, Milli Bræin-Kjellvik, Embla Nymann, Amalie Bådstangen, Julie Bådstangen, og Helene Lilleborgen. "Junior 2" fulgte opp og ble i samme klasse med en andre og tredje plass. Vi gratulerer junior-jentene med de flotte prestasjonene!

Senior-troppen gjorde også sine saker bra. De turnet til to andreplasser. Rekruttene fikk denne gangen ikke fikk plass på pallen, men trener Ida Malene Thoresen melder at de turnet meget godt og hun er fornøyd med prestasjonene.

I Aspirant klassen så blir troppene bedømt etter BRA-BEDRE-BEST-skalaen. "Aspirant 1"-troppen fikk BEST i begge apparatene, mens "Aspirant 2" fikk BEDRE i trampett og BRA i tumbling.

Vi gratulerer alle gymnaster og trenere med de flotte prestasjonene i årets Kretsmesterskap.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift